Τεχνικοί Σύμβουλοι

Τεχνικοί Συμβουλοι Ξιφασκίας:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΙΝΙΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΛΙΔΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΙΝΙΟΛΗ

TZINIOLIS

Ο Παναγιώτης Τζινιόλης γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1977. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα της ξιφασκίας, ύστερα από προτροπή του πρώτου προπονητή Κώστα Τσάμη, το 1984 στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, όπου και παρέμεινε μέχρι το κλείσιμο της αθλητικής του σταδιοδρομίας τον Μάρτη του 2004.

   Έγινε μέλος της εθνικής ομάδας το 1991, οπότε και ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ούγγρο οπλοδιδάσκαλο Andreas Szabo έως το 1997 με την αποχώρηση του τελευταίου και την έλευση του Ρουμάνου προπονητή Gabriel Dutia όπου και μαθήτευσε μαζί του έως το 2004.

   Υπήρξε πρωταθλητής Ελλαδος και Βαλκανιονίκης,  ενώ με την εθνική ομάδα έλαβε μέρος σε Παγκόσμια και Πανευρωπαικά πρωταθλήματα και συμμετέχοντας σε πολλά Grand Prix και κύπελλα κόσμου.

   Το 2005 πιστοποιήθηκε με δίπλωμα προπονητή ξιφασκίας αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας. 

                               ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΛΙΔΟΥ

talidou

Η Ταλίδου Παναγιώτα γεννήθηκε στην Φλώρινα στις 26 Αυγούστου 1992, ασχολείται με την ξιφασκία από το 2003.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας (Ο.ΞΙ.Φ). Υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Ξίφος Μονομαχίας και συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική ομάδα. Είναι πτυχιούχος γυμνάστρια – προπονήτρια ξιφασκίας καθώς αποφοίτησε το 2014 από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Ξιφασκία. Επίσημα, είναι διαιτητής ξιφασκίας για το Ξίφος Μονομαχίας.

Στην ΓΕΗ έχει αναλάβει ως τεχνική σύμβουλος τις αγωνιστικές ομάδες του Ξίφους Μονομαχίας.

Αρέσει σε %d bloggers: