Άριστες Εντυπώσεις από τους Ξιφομάχους.

Ημερομηνία: 18/11/2014

Η ΓΕΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Ανδρών -Γυναικών

10670065_883905654977057_8042553063320806_n_1

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε.Η. που συμμετείχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 15/11/2014 στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.
Η Γ.Ε.Η. εκπροσωπήθηκε με τρεις αθλητές τον Μιχάλη Βαρδάκη στο Ξίφος Μονομαχίας, τον Μάρκο Χρυσοφάκη και τη Γιούλη Παρασύρη στη Σπάθη, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που ανήκουν.
Στο Ξίφος Μονομαχίας ο Μιχάλης Βαρδάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση αφού πέρασε με ευκολία όλους τους γύρους μέχρι την τελική 32άδα,σε σύνολο 77 αθλητών. Δυστυχώς έχασε τον αγώνα για την είσοδο του στη 16άδα με σκορ 15-11 και κατέλαβε την 25η θέση.
Στο όπλο της Σπάθης ο Μάρκος Χρυσοφάκης, προκρίθηκε στους 32.Στον αγώνα για την είσοδο του στους 16 βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πολύ μεγαλύτερο του Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μάριο Γιακουμάτο και αποκλείστηκε καταλαμβάνοντας την 32η θέση.
Η Γιούλη Παρασύρη που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη κατηγορία από τη δική της, κατάφερε με μεγάλη ευκολία να προκριθεί στην τελική οκτάδα και να βρεθεί μια ανάσα από το μετάλλιο. Δυστυχώς όμως στον αγώνα για την είσοδο της στην τετράδα αποκλείστηκε και τελικά κατέλαβε την, πολύ καλή, 8η θέση στη τελική κατάταξη.
“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη εξαιρετική παρουσία τους στο Κύπελλο Νέων Ανδρών Γυναικών. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για την επιμονή τους και την προσήλωσή τους στις προπονήσεις και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ-SUPERFAST FERRIES για τη στήριξη της στις μετακινήσεις των αποστολών της Γ.Ε.Η. Οι επιτυχίες των αθλητών μας, μας κάνει να θέλουμε να εργαστούμε με περισσότερο ζήλο για την επίτευξη υψηλότερων στόχων και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθειας η οποία γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια στη Γ.Ε.Η. παρόλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.”
Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6.

 

Posted on 30 Ιουλίου 2012, in Ειδήσεις, Ξιφασκία and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: