Οι Ξιφομαχοι στο Πανελληνιο Κυπελλο ξιφασκιας

Ημερομηνία: 09/12/2014

Καλή εμφάνιση της ΓΕΗ στο Πανελληνιο Κύπελλο Ξιφασκίας Εφήβων Νεανιδων

kypello-neon-008-620x330

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Γ.Ε.Η. που συμμετείχαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 6/12/2014 στο Κύπελλο Νέων Εφήβων-Νεανίδων  που διεξήχθη στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

Η Γ.Ε.Η. εκπροσωπήθηκε με έξι αθλητές και αθλήτριες. Τους Μιχάλη Βαρδάκη, Μάνθο Σπυρόπουλο, Στέλιο Παπαδάκη και  Αλεξάνδρα Λάππα στο Ξίφος Μονομαχίας και Μάρκο Χρυσοφάκη και  Γιούλη Παρασύρη στη Σπάθη.

Η Γιούλη Παρασύρη κατέκτησε την 6η θέση στη γενική κατάταξη, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση. Με ευκολία προκρίθηκε στην τελική οκτάδα και βρέθηκε μια ανάσα από το μετάλλιο. Στον  αγώνα για την είσοδο της στην τετράδα αποκλείστηκε από  αθλήτρια του Πανελληνίου με σκορ 15-12.

Στο Ξίφος Μονομαχίας  ο Μιχάλης Βαρδάκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση αφού πέρασε με ευκολία όλους τους γύρους μέχρι την τελική 16άδα,σε σύνολο 84 αθλητών. Δυστυχώς έχασε τον αγώνα για την είσοδο του στη 8άδα και κατέλαβε την 12η θέση.

Επίσης, στο όπλο της Σπάθης  ο Μάρκος Χρυσοφάκης, κατέλαβε την 32η θέση ενώ στο Ξίφος Μονομαχίας η Αλεξάνδρα Λάππα πήρε την 39η θέση ανάμεσα σε 74 αθλήτριες ενώ ο Στέλιος Παπαδάκης  και ο Μάνθος Σπυρόπουλος κατέλαβαν την  76η  και 80η θέση αντίστοιχα.

“Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει όλους τους αθλητές  για τη εξαιρετική παρουσία τους στο Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων και τους εύχεται  καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Επίσης  ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ-SUPERFAST FERRIES για τη στήριξη της στις μετακινήσεις των αποστολών της Γ.Ε.Η.”

Τέλος ενημερώνουμε, όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας, ότι ο σύλλογος μας λειτουργεί καθημερινά τμήματα για όλες τις ηλικίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6 (τηλ.6974828302,6946490465) 

 

Posted on 30 Ιουλίου 2012, in Ειδήσεις, Ξιφασκία and tagged , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: