Πανελληνια Διακριση Για την Ομαδα Σπαθης

Πανελληνια Διακριση Για την Ομαδα ΣπαθηςΗμερομηνία: 17/03/2015

Πεμπτη Θεση στην Ελλαδα για την Ομαδα Σπαθης Κορασιδων στο Πρωταθλημα Νεανίδων!!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι  αθλήτριες  της  Γ.Ε.Η., που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α.

Την πρώτη μέρα στο ατομικό αγώνισμα της Σπάθης Νεανίδων η Γιούλη Παρασύρη κατάφερε να περάσει όλους τους γύρους και να φτάσει στην τελικά οκτάδα. Στον αγώνα για την είσοδο της στην τετράδα αποκλείστηκε και τελικά βρέθηκε στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης. Η αθλήτρια της Γ.Ε.Η. μετά από  μια επιτυχημένη παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα, έχει συγκεντρώσει βαθμολογία που  τη φέρνει  στην 5η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία των Νεανίδων.

Τη δεύτερη μέρα η ομάδα της σπάθης Νεανίδων με τις Γιούλη Παρασύρη, Βιβή Ασσαριωτάκηκαι Νικολέτα Μανιδάκη, δεν τα κατάφεραν μπουν στην τελική τετράδα και βρέθηκαν στην  5ηθέση της γενικής κατάταξης.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες της Γ.Ε.Η. αγωνιστήκαν στη μεγαλύτερη κατηγορία, παρόλα αυτά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία.

Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Τζινιόλης δηλώνει  ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιτυχίες των αθλητριών. “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκληρή δουλειά για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων.”

To Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει τις αθλήτριες και τους εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Επίσης, ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ-SUPERFAST FERRIES για τη στήριξη που προσφέρει στις μετακινήσεις των αποστολών της Γ.Ε.Η.

Τέλος ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά  το άθλημα της Ξιφασκίας θα μας βρουν στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου- θύρα 6 (ώρες17:00-20:00), τηλ.6974828302

Posted on 30 Ιουλίου 2012, in Ειδήσεις, Ξιφασκία and tagged . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: