ΑΘλητες της ΓΕΗ στις Εθνικες Ομαδες των ΑΘληματων τους

Το καλοκαιρι βρισκεται στις ….μεγαλες του ζεστες και ολοι προσπαθουν να αποδρασουν στις παραλίες για λιγη δροσια. Στη ΓΕΗ η δροσια ηρθε απο τις κλησεςι αθλητριων και αθλητων μας στις εθνικες ομαδες των αθλημάτων τους. νέα και υποσχόμενα παιδια που ηρθαν να πλαισιώσουν τούς ηδη γνωστούς… ενόχους στις εθνκές ομάδες.

Αναλυτικά

Στίβος:

Οι Αννα και Ειρηνη Βασιλειου, βασικες στην Εθνικη ομαδα στιβού Γυναικων και στην Ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400μ, Στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα του Amserdam και την Ολυμπιακη Ομαδα του Ριο 2016.

Στιβος 59

Ξιφασκία

Μαριος Γιακουματος Εθνικη ομαδα Ανδρων στη Σπάθη.
Ξιφασκια 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δίπλα του Γιούλη Παρασυρη Εθνικη ομαδα Νέων Γυναικών  και Μάρκος Χρυσοφάκης,  Εφηβων στη Σπαθη.

Ξιφασκια 6.5

 

ξιφασκια 6.6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πετοσφαίρηση

Δημητρης Σταυρόπουλος (2001) Εθνικη Παμπαίδων

Volley 35

Βαγγέλης Σταυρακάκης (2001) προεθνικη Παμπαίδων

Volley 22

Νικη Απλαδά ( 2002) Προεθνικη Παγκορασίδων

Volley 110

Τα συγχαρητηρια μας στους αθλητές και αθλητριες , στους προπονητές τους και φυσικα στους γονεις τους που τους στηριζουν. Οι ευχες μας τους συνοδευουν για συνεχεις επιτυχιες και διακρισεις στον καθαρό και ασπιλο αθλητισμο και για Υγεία στη ζωη τους.

Το ΔΣ Της ΓΕΗ.

 

Posted on 5 Αυγούστου 2016, in Γενικά, Δελτίο Τύπου, Ειδήσεις, Ξιφασκία, Στίβος, Volley and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: